Kantoor met bureau's en bureaustoel

Testimonials

We wilden een huis kopen en waren op zoek naar een betrouwbare financieel adviseur die ons hierin kon adviseren. Ik had al zo veel adviseurs gesproken maar er zat niemand bij die mij een goed en vertrouwd gevoel gaf. Vrienden adviseerde ons Vos Garant.

Vanaf het allereerste moment dat ik Esther gesproken had wist ik dat het goed zat. En het gevoel bleek meer dan 100% te kloppen. Esther heeft uitgebreid de tijd genomen om onze financiĆ«le situatie uit te leggen. Doordat zij enthousiast was, kregen wij het vertrouwen dat we er niet alleen voor stonden in een wereld waar wij geen verstand van hadden. Zij heeft alles uitgeplozen om te kijken wat het beste bij ons paste. Daarnaast heeft ze ons het gevoel gegeven dat ze er bovenop zat en bij vragen kon ik echt altijd bij haar terecht. En nu, hebben wij een geweldig huis kunnen kopen waar wij verder kunnen bouwen aan onze toekomst met onze twee kinderen. Mede dankzij Esther en haar team! Wij zijn fan!

Gertjan & Nienke Gerritsen

Wij hadden onze zinnen gezet op een huis waarvan de financiƫle afhandeling redelijk complex zou worden. Voor andere zaken had ik al contact gehad met Vos garant en had daar een heel positief gevoel aan over gehouden.

De keuze om ook dit complexe verhaal bij Vos garant onder te brengen was redelijk logisch daardoor. En wat ben ik blij dat we dat gedaan hebben.

Esther heeft zich vanaf dag 1 meer dan 100% in gezet, altijd bereikbaar en bereid om die extra stap te zetten, en ervoor gezorgd dat we onze droom kunnen waarmaken. Daarnaast , en dat is ook heel belangrijk, gaf ze ons vertrouwen en de moed om door te zetten als we zelf het vertrouwen even niet meer hadden. Het voelde bijna alsof het ook haar huis zou worden. Dat zegt wat over haar betrokkenheid. 

Kortom. Een dikke aanrader voor iedereen die een fijn proces wil doorlopen ipv een onpersoonlijk  proces wat dit toch meestal is.

Bea