Over ons

Esther Vos is getrouwd, moeder van 2 jongens en een echt mensen mens. Zij staat midden in de maatschappij en werkt al vele jaren in de financiele wereld. Zij is sinds 2004 SEH-erkend hypotheekadviseur en eigenaar van Vos Garant. Zij is eerlijk en perfectionistisch en geniet van de relatie met haar klanten. Esther weet door haar jarenlange ervaring bij elke gezinssituatie wat er speelt en kan daardoor op maat advies geven. Zij is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en zorgt voor de persoonlijke benadering waar Vos Garant bekend om staat.

Anja-Brouwer-Schreuder is getrouwd, heeft 3 kinderen en werkt al jaren samen met Esther. Anja heeft het vak van hypotheekadviseur volledig geperfectioneerd en beheerst alle fiscale regelgeving hierom heen. Ook zij is SEH-Erkend Hypotheekadviseur en richt zich altijd op de kwaliteit van de juiste hypotheekvorm. Zij is enthousiast en zorgt samen met Esther voor het succes van Vos Garant.  

Gemak bij u in de buurt

Vos Garant Hypotheken is er voor elke fase van uw leven. Of u nu voor het eerst een huis gaat kopen, kinderen krijgt, met pensioen gaat of plannen heeft voor verduurzaming van uw woning. Wij begeleiden al onze relaties in deze soms zeer intensieve hypotheektrajecten.
Samen met Nadam Schmidt als financieel planner zijn wij een geolied team.
Wij zijn een lokaal advieskantoor en zijn gevestigd in het witte bedrijfsverzamelkantoor op het Zuideinde 70-A in Landsmeer.

Duurzaam hypotheekadvies

Dat de hypotheekmarkt continue in beweging is, heeft de afgelopen jaren wel uitgewezen. Van historisch lage hypotheekrentes en torenhoge huizenprijzen tot de verduurzaming van woningen. Door het coronatijdperk en alsmaar stijgende (energie)prijzen is iedereen op zoek gegaan naar mogelijkheden om kosten te besparen. Hypotheekverstrekkers spelen hier steeds meer op in. Zij bieden interessante rentetarieven voor zogenaamde verduurzamingshypotheken. Deze hypotheken kunnen huiseigenaren afsluiten om te gebruiken voor het verduurzamen van hun woning. Denk aan isolatie, zonnepanelen en zelfs het overstappen op een warmtepomp. Door de hoge huizenprijzen is er bovendien veel overwaarde in de bestaande woningbouw. Juist die overwaarde maakt het mogelijk om een mooi financieringsvoorstel voor verbouwen, aanpassen en verduurzamen van je bestaande woning te realiseren.

Op zoek naar de juiste mogelijkheden?

Kom langs op kantoor aan het Zuideinde 70-A in Landsmeer of via de telefoon (020) 482 17 87 of digitaal via onze website www.vosgarant.nl of mail naar info@vosgarant.nl.      

Stel ons gerust uw vraag